Qui l'atén

Aina Monfort

De manera propera, treballarem amb cura i respecte tot allò que està relacionat amb la persona i el seu desenvolupament tant personal com social.

En l'àmbit terapèutic, avançarem cap al benestar i el creixement personals de manera sensible i des d'una perspectiva integradora. Aquest serà un espai per a tu, segur i orientat al canvi.

En l'àmbit formatiu, establirem un espai d'intercanvi que ens ajudarà a augmentar les eines per desenvolupar-nos i ser més creatius amb les nostres activitats i relacions.

Aina Monfort Carretero, psicòloga col·legiada núm. 18571 al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Membre de la Secció de Psicologia Clínica i de la Salut del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i del Grup de Treball de Teràpia Breu Estratègica d'aquesta secció.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Posteriorment, especialitzada en drogodependències mitjançant el Màster en Drogodependències per IL-3 Universitat de Barcelona. Paral·lelament va obtenir el Certificat d'Aptitud Pedagògica en l'especialitat de Psicopedagogia, atorgat per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona.

En l'àmbit clínic, continua la seva formació amb l'especialització en Psicoteràpia Breu Estratègica mitjançant el Màster en Teràpia Breu Estratègica, atorgat pel Centro di Terapia Strategica d'Arezzo, Itàlia, i el Mental Research Institute de Palo Alto, Califòrnia i el Postgrau en Psicopatologia Clínica, per la Universitat de Barcelona, així com a través de múltiples seminaris d'especialització en trastorns específics i models d'intervenció.

Paral·lelament a la seva formació acadèmica, realitza intervenció clínica en l'àrea de les drogodependències i de la salut mental, així com en l'àmbit de la teràpia personal. Des d'una perspectiva integradora i rigorosa, treballa amb col·lectius en risc, realitza intervencions individuals, familiars, de grup i de parella, treballa amb adolescents, infants i adults i, per últim, realitza intervencions de suport a equips de treball.

En el camp de la formació realitza, des de fa anys, formacions per a diversos col·lectius professionals dels àmbits sanitari, de l'educació, social, empresarial i tècnic, formació de formadors i formació específica d'adults en temes com les drogodependències, promoció de la salut, prevenció, intervencions en grup, comunicació, creativitat, música i cervell, envelliment i lideratge, entre d'altres.

En la seva trajectòria professional, ha participat en diverses publicacions, materials, seminaris i projectes d'intervenció psicosocial i psicoeducativa. Ha col·laborat en projectes elaborats per diverses administracions estatals (Plan Nacional Sobre Drogas, Ministeri de Sanitat o diverses Diputacions) i municipals (Ajuntaments de Manlleu, El Masnou, Gavà, Figueres, entre d'altres). Així mateix, ha dut a terme la planificació, l'avaluació, el desenvolupament i la gestió de projectes d'intervenció sociosanitària, psicosocial i de prevenció en l'àmbit de les drogodependències i la promoció de la salut.