Seminaris de Formació

Seminaris de Formació

Formació per a Professionals


Els equips professionals necessitem mantenir-nos actualitzats i ampliar el nostre espectre de coneixement per poder desenvolupar-nos en la nostra professió. Tanmateix, els canvis que experimentem a nivell personal i social també determinen necessitats puntuals que, com a professionals, hem de cobrir.

La proposta de formació que s'ofereix en aquest espai va dirigida a satisfer aquesta necessitat, oferint formació breu i de qualitat, complementaria al coneixement que com a professionals ja tenim.

Mitjançant un espai d'intercanvi i diàleg, promourem reflexió i debat entorn tot allò que com a professionals ens inquieti, treballarem la nostra creativitat com a eina bàsica en el nostre desenvolupament professional i posarem en marxa noves estratègies de relació amb el nostre entorn.

Seminaris de Formació per a Famílies


La família és el primer espai de socialització dels nostres fills, per la qual cosa, crear unes relacions familiars sanes i positives millorarà les relacions entre pares i fills i contribuirà a la felicitat de la famílies.

Els seminaris de formació per a famílies, tenen com a objectiu facilitar eines útils i senzilles a les famílies que desitgin millorar les relacions familiars i, així, prevenir possibles problemes. Alhora, construir una família intel·ligent ajudarà a resoldre amb èxit les dificultats que apareguin al llarg de la vida com a família.

Aquest pot ser un servei complementari al suport terapèutic familiar o un servei complementari a les activitats promogudes per les AMPAS o altres entitats.

Si estàs interessat o interessada no dubtis en demanar informació sense compromís.